Noi vorbim limba carosărilor

Si cunoastem ce inseamna transformari auto

Ne place ceea ce facem

Cel mai bun mod de a fi convins sa lucrezi cu o companie ce are ca profil „transformari auto” este sa stii ceva despre aceasta.

Cum am inceput?

Motivul infiintarii acestei companii a fost acela de a aduce pe piata romaneasca calitate in transformari microbuze cu o atentie mai mare acordata detaliilor.

Klaxkar International

Oricare ar fi ideile tale de conversie suntem siguri ca le putem face viabile

Plecand de la a fi proprietarul unei firme de transport public de persoane si de la nevoia de astfel de servicii am hotarat sa infiintez o companie care sa satisfaca cererea tuturor clientilor ce sunt interesati de profilul nostru; oferind calitate la un pret corect stabilit si negociat.

   Pentru a putea fi utilizat in regim de transport persoane un microbuz presupune o foarte mare responsabilitate atat pentru cel care efectueaza transformarea cat si pentru viitorul proprietar; indiferent daca sunt ’’curse regulate’’, ‘’ocazionale’’ sau ‘’in regie proprie’’.
                 Tinand cont ca printre transportatorii vechi sunt si transportatori noi tin sa specific ca o conversie nu consta doar in taierea a doua geamuri si montarea a 3 scaune iar la final ne putem numi proprietarii unui microbuz ci mai degraba ar trebui sa stim ca aceasta operatiune este destul de delicata cand vine vorba de siguranta si confortul pasagerilor tramsportati. Asa ca amenajarea interioara a unui microbuz de transport persoane presupune o mare atentie in alegerea calitatii materialelor si o responsabilitate la fel de mare atat pentru calatori cat si pentru ceilalti participant la trafic.
                 Klaxkar International SRL vine in intampinarea transportatorilor auto de persoane cat si a posesorilor fizici sau juridici de autoutilitare van sau microbuze in scopul transformarii acestora in microbuze cu destinatie “transport persoane”. Deasemenea va mai stam la dispozitie pentru amenajari “vip”, “de lux”, “bussines” sau pentru “transport scolar”, si chiar pentru reamenajari in urma consumului de calitate.
Cu experienta in transformari microbuze de transport persoane si respectand normele IRU de clasificare pe stele si categorii facem echipari in functie de confortul dorit.
                 Oferim seriozitate si calitate raportata la pretul corect atat pentru conversii complete cat si pentru modificari minore. Personalizarea acestora fiind in functie de cerintele fiecarui client cu care avem un raport contractual.
                 Variantele noastre constructive sunt garantate sa reziste in timp de aceea intretinerea corespunzatoare este o necesitate iar in service-ul nostru efectuam tot; incepand de la intretinere, pana la reamenajari totale.
   Efectuam amenajari/ reamenajari pe toate tipurile de autoutilitare.
  General Manager,
Arcip Paul Emanuel

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati la e-mail: office@klaxkar.ro

Trecem cu atentie prin fiecare proces de recarosare a microbuzului tau

2007
ANUL INFIINTARII
200
CLIENTI FERICITI
76
PARTENERI
2
LOCATII
21
ECHIPA
565
MICROBUZE RECAROSATE